اختتامیه سومین جشنواره سی پال

اختتامیه سومین جشنواره سی پال

تاریخ انتشار :3 بهمن 1399

اختتامیه جشنواره سی پال در تاریخ سوم بهمن ماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد

نشست رسانه‌ای سومین جشنواره ملی مد و لباس “سی‌‌پال” با حضور سهیلا جبری مدیر جشنواره، خاتون شهبازی دبیر جشنواره و جمعی از اعضای شورای سیاست‌گذاری و هیئت داوران این رویداد در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

در این مراسم، عبادرضا اسلامی رئیس فرهنگسرای نیاوران، شهین ابراهیم‌زاده پزشکی از چهره‌های پیشکسوت حوزه دوخت‌های سنتی، حمیدرضا ناصر نصیر مدیر شورای عالی معماران جشنواره و تنی چند از داوران این رویداد در بخش‌های مختلف همچون سارا مهدیان، مریم خلیلی، شهرام صوفی، نوید فرید و معصومه فهیم‌نیا حضور داشتند و به فراخور موضوعات تخصصی مطرح در نشست، نکاتی را عنوان کردند.

سهیلا جبری در این نشست با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر برگزاری سومین دوره جشنواره “سی‌پال” در پی شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌های متعدد در امر برپایی جلسات، کارگاه‌های آموزشی و در نهایت شیوه برگزاری اظهار داشت: علی‌رغم تمامی مشکلات به وجود آمده، بنا شد تا با تلفیقی از روش‌های حضوری و مجازی، برنامه‌های مورد نظر را پیش برده و در نهایت تلاش کردیم با برپایی نمایشگاهی مجازی از آثار برگزیده در بخش‌های مختلف، نمایشی منحصربفرد از هنر هنرمندان کشورمان را در معرض دید عموم قرار دهیم.

او افزود: دوره نخست جشنواره با شعار فرهنگ و اصالت ایرانی، دوره دوم با محوریت جاده ابریشم و سومین دوره “سی‌پال” با عنوان مد و معماری در حالی برگزار شد که در این دوره تلاش کردیم تا جایگاه ویژه‌ای برای نوجوانان و دانشجویان در راستای شرکت در این رویداد ایجاد کنیم چرا که معتقدیم یکی از رسالت‌های “سی‌پال” از بدو شکل گیری، توجه به امر کشف استعدادهای علاقه‌مند به حوزه مد و لباس از سراسر کشور بوده است.

جبری در ادامه به تأسیس شورای عالی معماری با تکیه بر موضوع این دوره از جشنواره اشاره و تصریح کرد: در ادامه مسیر نیز بنا داریم همه ساله و بنا بر موضوع جشنواره، یک شورای تحصصی متشکل از کارشناسان و اساتید امر ایجاد کنیم و در این دوره نیز به گفته اعضای محترم این شورا به گونه‌ای هنرمندانه و حرفه‌ای از دریچه مد به مقوله معماری پرداخته شد.

عبادرضا اسلامی رئیس فرهنگسرای نیاوران و میزبان این نشست نیز در سخنانی ضمن تقدیر از حضور اساتید در این مجموعه به بیان دغدغه‌های فرهنگی و هنری خود پرداخت و تأکید کرد نظر به مشکلات به وجود آمده برای فعالان عرصه‌های هنری به ویژه مد و لباس، مجموعه فرهنگسرای نیاوران به عنوان حامی در کنار این عزیزان خواهد بود.

توجه به مقوله حفظ و احیای دوخت‌های سنتی از مسیر جشنواره “سی‌پال”، تأکید بر ضرورت آموزش مد نویسی در کشور به دلیل وجود نارسایی‌های فراوان در امر تولید محتوا، تقدیر از ارسال مقالات و پایان نامه‌های موضوعی متعدد به جشنواره، تأکید بر لزوم خودکفایی هر چه بیشتر در میان برندهای حوزه مد و لباس و همچنین حمایت از رونق تولید و کسب و کارهای موجود در این حیطه، توجه به حوزه عکاسی مد، تأکید بر لزوم همراهی شهرداری‌ها با رویدادهایی همچون “سی‌پال” به منظور تخصیص فضای آموزشی، توجه ویژه به حوزه طراحی و تولید کفش و تأکید بر لزوم توجه هر چه بیشتر به جایگاه رسانه در توسعه فعالیت‌های حوزه مد و لباس در راستای انتقال اخبار و پیام به مخاطبان از جمله موضوعات مطرح در این نشست از سوی حضار بود.خاتون شهبازی دبیر جشنواره “سی‌پال” نیز در خاتمه ضمن جمع بندی مطالب عنوان شده اذعان داشت: حضور یکایک همراهان “سی‌پال” در تمامی ادوار سبب شده که چراغ این رویداد روشن بماند و در سال جاری که به واسطه شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری جشنواره مشابه دو سال قبل وجود نداشت اما همچنان با بازدیدها و استقبال درخور مخاطبان از نمایشگاه مجازی مواجه شدیم و خرسندیم که بخشی از هنرمندان از مسیر این رویداد موفق به ثبت سفارش برای آثار خود شدند و توانستند در فضایی تعاملی، فعالیت خود را رونق و گسترش دهند.

سهیلا جبری مدیر جشنواره در اختتامیه سومین جشنواره سی پال  با اشاره به چالش‌های برگزاری سومین دوره جشنواره سی‌پال با توجه به دوران کرونایی و اعمال محدودیت‌های متعدد در  برپایی جلسات، کارگاه‌های آموزشی و در نهایت شیوه برگزاری گفت : به ‌رغم همه مشکلات به وجود آمده، بنا شد تا با تلفیقی از روش‌های حضوری و مجازی، برنامه‌های مورد نظر را پیش برده و در نهایت تلاش کردیم با برپایی نمایشگاهی مجازی از آثار برگزیده در بخش‌های مختلف، نمایشی از هنر هنرمندان کشورمان را در معرض دید عموم قرار دهیم.او با اشاره به دوره‌های مختلف جشنواره گفت : دوره نخست با شعار فرهنگ و اصالت ایرانی، دوره دوم با محوریت جاده ابریشم و این دوره سی‌پال نیز با عنوان مد و معماری در حالی برگزار شد که  لاش کردیم تا جایگاه ویژه‌ای برای نوجوانان و دانشجویان برای شرکت در این رویداد ایجاد کنیم. زیرا  معتقدیم یکی از رسالت‌های سی‌پال از بدو شکل گیری، توجه به کشف استعدادهای علاقه‌مند به حوزه مد و لباس از سراسر کشور بوده است.

جبری در ادامه به تأسیس شورای عالی معماری با تکیه بر موضوع این دوره از جشنواره اشاره و تصریح کرد: در ادامه مسیر نیز بنا داریم همه ساله و بنا بر موضوع جشنواره، یک شورای تخصصی متشکل از کارشناسان و استادان این فن  ایجاد کنیم. هر چند در این دوره نیز به گفته اعضای این شورا به گونه‌ای هنرمندانه و حرفه‌ای از دریچه مد به مقوله معماری پرداخته شد.

 دبیر جشنواره سی‌پال  هم در رابطه با این جشنواره گفت:حضور یکایک همراهان سی‌پال در همه ادوار سبب شده که چراغ این رویداد روشن بماند و در سال جاری که به واسطه شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری جشنواره مشابه دو سال قبل وجود نداشت اما همچنان با بازدیدها و استقبال درخور مخاطبان از نمایشگاه مجازی مواجه شدیم و خرسندیم که بخشی از هنرمندان از مسیر این رویداد موفق به ثبت سفارش برای آثار خود شدند و توانستند در فضایی تعاملی، فعالیت خود را رونق و گسترش دهند.

خاتون شهبازی با اشاره به اینکه در این سال سخت ایجاد انگیزه جمعی و فرصت سازی و استعدادیابی برای خانواده سی پال  در رأس امور قرارگرفت، گفت: فراخوان سومین دوره جشنواره سی پال در خرداد ماه سال جاری با محوریت مد و معماری اعلام و این فرصت ایجاد شد تا دوستانی که به مد و معماری علاقمند هستند در این حیطه تحقیق کنند و حضور موثر داشته باشند .

به گفته او فراخوان منتشر شده در 10 بخش اصلی مد و لباس منتشر شد و از ابتدای کار هدف سی پال بنا نهادن بر فن آوری بود و در واقع اولین جشنواره اینترنتی مد ایران بودیم .

شهبازی همچنین ادامه داد: در دوران درگیری با کرونا موضوع فناوری از اهمیت بیشتری برخوردار شد و پس از اعلام فراخوان ، کلوپ سی پال به شکل مجازی تشکیل شد و دوستان زیادی عضو این مجموعه شدند و از فرصت های آموزشی و هم افزایی و انتقال تجربه استفاده کردند و یکی از موضوعاتی که در این سال دنبال کردیم بحث هم افزایی و ایجاد فرصت هایی بود که به توسعه کسب و کار کمک می کند. 

دبیر این جشنواره همچنین اضافه کرد : پیرو مذاکره با پارک فناوری و ایرتکس نمایشگاهی با غرفه‌های مجازی تشکیل شد که در آن شرکت کنندگان امکان معرفی کسب و کار و شرایط کاری خود را پیدا کردند. این نمایشگاه مورد استقبال 25 هزار نفر قرارگرفت و فرصت های خوبی برای هم افزایی و توسعه کسب وکار فراهم شد.

طی برگزاری این جشنواره کارگاه‌هایی به شکل مجازی هم برگزار شد که مهم‌ترین حسن آن حضور استادان این رشته و هنرجویانی از شهرهای متفاوت بود تا در حین کار  آموزش نیز ببینند.

در مجموع 2 هزار و875  اثر به این جشنواره ارسال و در سایت سی پال بارگذاری شد که  طی دو ماه بررسی و داوری شد.

عباد‌ رضا اسلامی رئیس فرهنگسرای نیاوران و میزبان این نشست نیز در سخنانی ضمن تقدیر از حضور استادان  در این مجموعه به بیان دغدغه‌های فرهنگی و هنری خود پرداخت و تأکید کرد نظر به مشکلات به وجود آمده برای فعالان عرصه‌های هنری به ویژه مد و لباس، مجموعه فرهنگسرای نیاوران به عنوان حامی در کنار این عزیزان خواهد بود.

توجه به مقوله حفظ و احیای دوخت‌های سنتی از مسیر جشنواره سی‌پال، تأکید بر ضرورت آموزش مد نویسی در کشور به دلیل وجود نارسایی‌های فراوان در امر تولید محتوا، تقدیر از ارسال مقالات و پایان نامه‌های موضوعی متعدد به جشنواره، تأکید بر لزوم خودکفایی هر چه بیشتر در میان برندهای حوزه مد و لباس و همچنین حمایت از رونق تولید و کسب و کارهای موجود در این حیطه، توجه به حوزه عکاسی مد، تأکید بر لزوم همراهی شهرداری‌ها با رویدادهایی همچون سی‌پال به منظور تخصیص فضای آموزشی، توجه ویژه به حوزه طراحی و تولید کفش و تأکید بر لزوم توجه هر چه بیشتر به جایگاه رسانه در توسعه فعالیت‌های حوزه مد و لباس در راستای انتقال اخبار و پیام به مخاطبان از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست از سوی حضار بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

chiamod